Saturday, November 5, 2011

Isu Liwat Anuar Ibrahim dan Saiful !

Assalamualaikum ,
Lain sikit tajuk enrty aku kali nihh , b4 nihh pasal life style aku kan ? so , kali nihh nak korek isu hangat sikit , korang rase , dalam kes diorang bedua nihh , sape yang betul sape salah ???
okayy , ingin aku tegaskan , aku bukan bermaksud untuk masuk isu politik wokeyhh .

Hem , bagi aku , seseorang lelaki yang bernafsu pada lelaki seperti yang telah dituduh olehh saiful kat anuar ibrahim , maksud yang lebihh mudah gay  ! orang gay , tak akan bernafsu pada wanita , tetapi , lihatlah , anuar ibrahim telah berkahwin dan mempunyai 6 orang anak ! Jika dia seorang gay , mengapa isu ini timbul apabila timbul isu mengenai anuar ? mengapa tidak sebelumnya ??? 
jika ada mata kita lihat , ade mulut kita bicara , ade akal , kita fikir-fikir lahh ! menurut satu sumber , rakan kepada saiful anuar mengatakan Saiful seorang yang gila publisiti ataupun bahase kasarnye , suka mencapub !
dan menurut beberapa sumber juga , saiful seorang gay ! selama menjadi pembantu anuar ibrahim , saiful tidak pernah menyanjungi anuar malah , membuat kapsyen di foto anuar yang bebunyi " Anuar pemimpin munafik " dan menurut rakan saiful , dia tidak pernah menjadikan anuar sebagai idolanya , namun , di hadapan mahkamah , beliau mengatakan amat meminati anuar ibrahim sejak kecil . jadi ade percanggahan !
tapi , dia kan dah bersumpah ? hem , so , sape yang betul ?
tetibe keluar pulak video seks anuar ibrahim , setelah dibuat kajian , 99% itu memang anuar , tapi , mungkin itu juga satu konspirasi untuk menjatuhkan anuar . doktor yang merawat anuar pulak kate , anuar tak bolehh tunduk sebab sakit belakang , * merujuk kepada video seks anuar .
jadi , korang rase sape yang betul ? 

banyak bukti yang menyatakn saiful salah , banyak jugak yang kate sauful betul . namun , aku tidak mahu menyebelahi sesape , namun , apabila difikir secara logik , anuar ibrahim berada dipihak yang benar . Allah sahaje yang tahu perkara yang sebenar . sebagai manusia , kita dianugerahkan akal untuk berfikir !

No comments:

Post a Comment