Monday, February 3, 2014

Babies Blink

Assalamualaikum:)
Hola and Hey-Ho !
Yeah, seperti yang telah dijanjikan, aku nak share skin care apa yang aku pakai, since family and kengkawan aku pun cakap muka aku dah okay sikit.
Sebenarnya,aku takdela masalah bebenauu, tapi sejak aku tersalah pakai satu produk ni masa aku habis form 5, terpaksa lah aku menaggung akibatnya kann.

So, nak cakap, pakai sekali muka jadi macam nora danish memang tidak la kan kateko !
Aku pakai babies blink, harga pun mampu milik. Kompem mampu milik, memang product ni takde kat watson ke guardian ke, tapi kat instagram memang berlambak, search je #babiesblink , kompem segala toknenek testimoni semua ada, kalau tak tau or malas nak pegi kat ig, boleh email aku adibahothman@gmail.com . Aku pun dah jadi dropship agent, so nak pape je email me direct ok. 
And tak jalan jugak, kalau korang setakat tepek kat muka hari-hari tapi dalaman korang tak jaga, banyak toxic etc. So, jom cantik luar and dalam, minum perla coffee, fynn jamal pun makan, tapi, janganlah expectation korang minum je komfem putih, ussain bolt pon kalau telan sepuluh kotak sehari, takdenye putih macam adira ke kann, it jst help to repair your skin. Depend on orang laa.

And for base aku pakai super glitter white, yelah, takkanla duduk rumah pun nak pakai cream lah ape lah kan, so, aku pakai je super glitter white ni, pastu sapu je bedak biasa silky girl, pastu boleh konfiden pegi pasor malam pakai tudung takyah iron. HAHA.
(aku lah tu, jangan ikut perangai hodoh akak okey)
Lepas pakai super glitter white, boleh jugak nak sapu day and night cream.
set babies blink

testimoni

testimoni. Datin lyanaz lah pengasasnya.

super glitter white

Nak selitkan juga skin food yang elok untuk muka, serum. Aku pakai serum from Mai Amy Skincare, satu botol kecik tu RM 20 ringgit, dia macam-2 serum, whitening ada, yang paling femes stemcell. Ada jugak kat instagram. Ni pun mak aku beli, and share ramai-2, lagi jimat.


So far, muka aku dah tak berminyak, parut pun pudar, muka serius licin, semua aku cakap ni base on pengalaman sendiri. Lelaki pon boleh gakk, 
ape yang komee dok tunggu lagi? takpayah pakai memahal, buatan malaysia lagii, Datin lagi tu yang mengasaskan product ni, so, watcuwaitingfor? Email me at adibahothman@gmail.com  for best price. basically orang jual satu set babiesblink yang ada sabn muka, night cream, day cream farga dalam RM 80 ringgit. Aku? for sure bagi harga murah gila gila, sebab aku bukan nak untung sangat, I just want to help yugais yang less confident bila nak face orang or bila ada presentation ke. As what I have been through. 
Tu je, semua depend on korang, nak cantik kena usaha okayy. Bubai and Assalamualaikum :)

3 comments:

  1. hai... u jual set bb blink ni brape yunk? n cntc no plz... @ FB akaun? tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye. boleh wassap 014-7197307 :)

      Delete
  2. Salam..nak tanyaa..bb blinks ni ada KKM tak?? Sebab baca kat google pasal product ni macam best.. tapistill ada yang komplain pasal KKM semua bagai.. macam mana ek kak??

    ReplyDelete