Saturday, October 22, 2011

Contest Gadis Berpurdah By Cik Tomato :)

Assalamualaikum , fuhh , senyum sampai telinga tengok contest ni , haha , suka sangat-2 , actually abang aku yang kenalkan ngan contest ni , kebetulan tengah cuti seminggu nieyhh , so , bolehlahh memenuhkan masa-2 terluang ni dengan bende yang berfaedahh , okayy , uollss sesape yang berminat , bolehhlahh click banner kat bawah nieyhh wokehh , free of charge je . No worry , menang dapat hadiah , tak menang dapat kenangan , and ... hadiah die pun gempakk jugak :))


so , uoolss nak tahu dengan lebihh lanjut pasal contest ni ? click je kat banner tu wokeyhh , so , aku pun nak pertaruhkann gambar aku jugakk , hai Cik Yeen :)) this is my pic , feel free to judge :)



blogger yang didi tag pulakk ,


p/s : doakan kemeangan didi yea :)
Sekian :))

6 comments:

  1. Salam - Saya suka gambar ini 100% terbaiklah!

    ReplyDelete
  2. ermm..nmpknye didi kite sggh enthuse ye...so dyb..gogo chaiyok!!ak support dr blakg je,,hihi >,<

    ReplyDelete
  3. salam kenal dear :)


    good luck ya? :)

    ReplyDelete