Monday, October 24, 2011

Kempen Tingkatkan Followers !

Assalamualaikum , hey sume BLOGGERS ! ade cito gompakk nieyhh , nak donga ke tidak ? * longhat-2 pulak :)
Wokeyy , untuk entry kali nieyhh khas kepada sume blogger . kalau yang tade blog tu , nak join , kene lahh buad blog ye :) hokeyy , kempen nieyhh memang sangat-2 membantu bloggers baru macam aku ni untuk mendapatkan followers :) so , kalau tak nak dengar aku membebel lagi pasal kempen nieyhh , click lahh banner kat bawah nieyhh , dahh tak sabar-2 kan ? Aipppp ! sebelum anda sume click , kene tahu syarat-2 nye dulu * ade pulak syarat-2 kan ? Yes , memang ade syarat .




  1. Buat entry baru bertajuk JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS
  2. Letakkan banner diatas dan linkkan terus ke entry kempen ini
  3. Buat la ayat menarik sikit untuk menggalakkan followers anda menyertai kempen ini

Tempoh masa kempen : 
23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam

P/S : hape menung lagi tuhh ? tak rugi pun ! Cepat-2 :)

19 comments:

  1. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  2. yeah, dtg menjayakan segmen sama. sudah folo sini - no 60 ... :)

    http://pimpintangan.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  3. Faris: okayy :)
    Acik : tq . i will followed back ,

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...
    follower 67 di sini...=)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ^^

    salam perkenalan dari kempen yang sama!
    dah follow awak =)
    jemput ke blog saya ok!

    ReplyDelete
  6. salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
    jemput singgah blog picisan saya :)
    dah follow awk

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama...follow sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  8. hye...ida dr segmen yg sm jg...dtg n follow cn
    naty singgah blog ida jg ya...keep in touch ^_^

    http://beloggieda.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  9. Salam c^^)
    dtg dr segmen yg same .^^)
    da follow awk & selamat berkenalan (^^,
    singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
    tqsm.daaa~ (",)

    ReplyDelete
  10. Ello..Saya da follow blog awk..sudila follow blog biz sy. Kalau ada yg berkenan di hati,leh gak beli2 batik online di

    www.alkhattabbatik.blogspot.com

    TQ

    ReplyDelete
  11. Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  12. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  13. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  14. DARI SEGMEN YANG SAMA =) FOLLOW AWK =)

    ReplyDelete
  15. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  17. tq semua , insya-Allah , anda semua akan di follow :)

    ReplyDelete
  18. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    ReplyDelete