Monday, October 24, 2011

Kempen Tingkatkan Followers !

Assalamualaikum , hey sume BLOGGERS ! ade cito gompakk nieyhh , nak donga ke tidak ? * longhat-2 pulak :)
Wokeyy , untuk entry kali nieyhh khas kepada sume blogger . kalau yang tade blog tu , nak join , kene lahh buad blog ye :) hokeyy , kempen nieyhh memang sangat-2 membantu bloggers baru macam aku ni untuk mendapatkan followers :) so , kalau tak nak dengar aku membebel lagi pasal kempen nieyhh , click lahh banner kat bawah nieyhh , dahh tak sabar-2 kan ? Aipppp ! sebelum anda sume click , kene tahu syarat-2 nye dulu * ade pulak syarat-2 kan ? Yes , memang ade syarat .



  1. Buat entry baru bertajuk JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS
  2. Letakkan banner diatas dan linkkan terus ke entry kempen ini
  3. Buat la ayat menarik sikit untuk menggalakkan followers anda menyertai kempen ini
Tempoh masa kempen : 
23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam

P/S : hape menung lagi tuhh ? tak rugi pun ! Cepat-2 :)http://farisazim.blogspot.com/

2 comments:

  1. singgah dan follow balek sini.....

    ReplyDelete